Loading
DESPRE NOI

 

Drive with us – inchirieri auto,este o companie unde puteti avea parte de  servicii rapide, eficiente si de calitate. Sediul nostru este in Sibiu, Str. Principatele Unite nr 1A, dar ne desfasuram activitatea oriunde in tara. Compania noastra este la inceput de drum, asadar vrem sa ne multumim toti clientii, fie persoane fizice sau juridice, care au nevoie de o masina, ori in interes de serviciu, ori pentru a petrece o minunata calatorie in Sibiu si imprejurimile acestuia.

Sibiul este unul din cele mai importante orase din Transilvania, cu o istorie veche de 900 de ani, Sibiul a păstrat multe mărturii ale trecutului, care prezintă astazi un interes deosebit pentru vizitatori. Zidurile vechilor centuri de apărare, turnurile denumite după breslele Sibiului, piețele centrale cu istoria lor, imobilele vechi încărcate de poveștile istoriei.

În fiecare an, în luna iunie, Sibiul este gazda celui de-al treilea festival ca mărime din Europa, FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE TEATRU.
Festivalul este în fiecare an o adevărată sărbătoare a orașului, care implică atât săli de spectacol, cât și spații neconvenționale, dar mai ales spațiile publice. Piețele centrale și străzile centrului istoric se umplu de publicul care urmărește spectacolele de animație stradală și teatru susținute de trupe din întreaga lume, spectacolele de lumini și artificii, spectacole de muzică și improvizație teatrală. Sute de evenimente culturale fac ca orașul să vibreze până târziu în noapte în această perioadă, bucurând și oaspeții orașului care, în perioada Festivalului, sunt foarte numeroși. 

Nu este nevoie să vă deplasaţi în afara oraşului pentru a vă bucura de aer curat, deoarece în Sibiu se găsesc două dintre cele mai frumoase parcuri din România: Parcul Sub Arini şi Pădurea Dumbrava.
Parcul Sub Arini este preferatul sibienilor pe tot parcursul anului. Răcoarea oferită de arbori, dar și amenajările florale oferă un refugiu în timpul verii. Pe timpul iernii, parcul se transformă în loc de săniuș și plimbare prin zăpadă. Parcul este animat de concertele de muzică de fanfară ce au loc în cupola din mijlocul parcului, diverse concursuri sportive, activități recreative pentru cei mici și chiar proiecții de film în aer liber.
Pădurea Dumbrava este deosebită atât din punct de vedere al elementului natural, cât și din punct de vedere al amenajărilor. Pădurea este străbătută de o pistă pentru biciclete și adăpostește atât Grădina Zoologică Sibiu, cât și Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA.

Din Sibiu se pot explora foarte uşor doua rezervaţii şi 7 parcuri naturale situate în aproprierea oraşului, precum şi staţiunea Păltiniş, cea mai veche din România. Sibiul are și acest avantaj, al așezării geografice, fiind la o distanță de 35 de kilometri de munte, fapt ce determină încadrarea într-un peisaj natural deosebit. Satele din jurul Sibiului se remarcă atât prin peisaj natural de excepție, cât și prin tradițiile populare păstrate încă și promovate. Fie că vizitați Cisnădioara, satele din Mărginimea Sibiului, vechile sate săsești sau stațiunea Păltiniș, veți aprecia cu siguranță frumusețea naturii care le înconjoară.